راهبردهایی عالی برای پیلار کانتنت و کلاستر کانتنت

راهبردهایی عالی برای پیلار کانتنت و کلاستر کانتنت

راهبردهایی عالی برای پیلار کانتنت و کلاستر کانتنت


تا به حال در مورد پیلار کانتنت و کلاستر کانتنت شنیدید؟ این دو مفهوم جدید در استراتژی سئو محسوب می‌شوند. پیلار کانتنت برای تمرکز بر روی یک موضوع خاصی طراحی شده تا بازدیدکنندگان شما بتونند خیلی سریع و به نحو اثربخشی به اطلاعاتی که می­خوان دست پیدا کنند.

حالا چطور پیلار کانتنت درست کنیم؟ به ادامه پادکست گوش کنید تا همه مراحل رو بهتون بگم:

  1. اول عنوان انتخاب کنید. در پیلار کانتنت می­خواهیم بر روی عنوان تمرکز کنیم. هنوز به کلمات کلیدی احتیاجی نداریم. عنوانی انتخاب کنید که جزو سه صفحه اول جستجو در گوگل هست. قبل از انتخاب عنوان به این فکر کنید که خریدار شما در ابتدا باید بر روی چه چیزی تمرکز کند. سپس از خودتون بپرسید: کدام پرسونای شما بیشترین تاثیر را در موفقیت شما دارد؟ کدام بخش باعث بیشترین رشد و پیشرفت شما میشه؟ نوع خریدار و پرسونا رو هم مشخص کنید. آیا راهبردی هستند یا فنی؟
  2. کلمه کلیدی

برای موفق شدن در استراتژی پیلار کانتنت باید از کلمات کلیدی استفاده کنید.

کلمات کلیدی شما باید شامل ترکیبی از کلمات کلیدی بلند و عبارت‌های مرتبط باشد تا ترافیک وب سایت به حداکثر برسد.

  1. انتخاب عناوین فرعی

عناوین فرعی به بازدیدکننده کمک می­‌کند تا به پاسخ‌هایی که نیاز دارد برسد. همچنین برای اینکه مطمئن شوید در محتوای خودتون این عناوین رو دارید، می‌تونید به صفحه پیلار خودتون لینک بدید. بزارید چند مثال در مورد عناوین فرعی بگم تا بهتر متوج شوید: مثلا عنوان اصلی‌تون فروش ربایشی هست، حالا عنوان فرعی‌تون میتونه اینها باشه: رازهایی در مورد فروش ربایشی، روش‌شناسی فروش ربایشی چیست. بهترین روش این هست که حداقل 5 عنوان فرعی داشته باشید.

  1. خوشه‌های موضوعی

ایجاد خوشه‌های موضوعی موثر نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اجرای متفکرانه است. می‌توانید از تمپلت‌های رایگان استفاده کنید. خوشه‌های موضوعی یا تاپیک کلاستر، گروهی از صفحات وب هستند که به هم مرتبط هستند. به نظر پیچیده می‌رسد؟ نه ساده‌تر از چیزی هست که فکرش رو می‌کنید. اما خوشه‌های موضوعی چرا در پیلار کانتنت از اهمیت زیادی برخوردار هست؟

چون گوگل نتایج جستجو را برای کاربران منحصر به فرد نشان می‌دهد. موتورهای جستجو در شناخت مفاهیم مرتبط به هم بهتر عمل می‌کنند. زمانی که چندین عبارت جستجو در مورد موضوع مشخصی هستند، الگوریتم‌های پیشرفته جستجو کاربران را بهتر به سمت سایت شما هدایت می‌کند.

اما برویم سراغ کلاستر کانتنت 

در سالهای گذشته، کلاستر کانتنت‌ها نظر بسیاری از کارشناسان سئو را به خود جلب کرده‌اند. در سئو ، اولین چیزی که رتبه یک وب‌سایت را تعیین می‌کند، تعداد بک‌لینک‌هایی است که آن سایت دارد.

کلاستر کانتنت برای بهینه‌سازی ساختار وب‌سایت و لینک‌دهی داخلی به وسیله سازمان‌دهی محتوا در حیطه عناوین در صفحات پلاستر و کلاستر طراحی می‌شوند. پس استفاده دقیق از سطوح متفاوت صفحات وب، محتوای شما را بر طبق چگونگی ارتباط آن با عنوان سازمان‌دهی می‌کند.

ساختار لینک کلاستر کانتنت

لینک صفحات مهم‌ترین چیزی هست که باید به آن دقت کنید. کانتنت پیج پیلار با استفاده از عناوین فرعی (ساب تایتل‌ها) تک هدر H2 با یک لینک زیر هر مدام از اینها به یک صفحه «کلاستر» متفاوت تقسیم می‌شود. در انتهای صفحه «پیلار» یک بخش «کانتنت مربوطه» با لینک‌هایی به دیگر عناوین صفحه «پیلار» در همان صفحه است.

در واقع اگر می‌خواهید سایت شما به خوبی در موتورهای جستجو دیده شود، باید به گوگل کمک کنید تا وظیفه خودش را با نتایج بهتری انجام دهد.

حال این سوال پیش می‌آید که چگونه کلاستر کانتنت درست کنیم؟

  1. اهداف و اجرای تحقیقات کلمات کلیدی را تجزیه و تحلیل کنید

قبل از اینکه محتوایی تولید کنیم، باید در مورد اهداف کسب‌وکار و اجرای تحقیق کلمات کلیدی برای همسوسازی با این اهداف تجزیه و تحلیل کنیم.

  • – آیا کلمات کلیدی یا حوزه‌های خدماتی خاصی وجود دارند که بخواهیم بیشتر از کلمات دیگر بر روی آنها تمرکز کنیم؟
  • مهم‌ترین اهداف ما کدام‌ها هستند؟

وقتی اهداف را مشخص کردیم، یک زیربنایی برای شروع محتوا و ساختن کلاسترهایمان داریم.

  1. کانتنت آدیت را اجرا کنید

اگر در حال حاضر روی وب‌سایتی کار می‌کنید که یک آرشیو تقریبا پر محتوایی دارد، اجرای کانتنت آدیت یا حسابرسی محتوا بسیار مهم است. در طول این حسابرسی، همه محتوای فعلی سایت فهرست‌بندی می‌شود، هر کدام از آنها به وسیله موضوع گروه‌بندی می‌شوند. این موضوعات تبدیل به کلاستر می‌شوند و هر محتوا وارد یک موضوع خاص می‌شود که در نهایت تبدیل به کلاستر کانتنت موضوع می‌شود.

  1. صفحات پیلار را مشخص کنید

وقتی عناوین کلاستر را مشخص کردیم، مرحله بعدی تعیین پیلار پیج یا محتوای ستونی است که همه این محتواها را در یک کلاستر به هم مرتبط می‌کند. در اصل، پیلار پیج مرکز یک کلاستر است، همچنین نقشه‌ای محسوب می‌شود که همه محتواها را به یکدیگر متصل می‌کند.

  1. لینک‌دهی داخلی را اجرا کنید

وقتی کلاسترها و پیلار پیج‌هایتان را مشخص کردد، حالا وقت آن است که با استفاده از هایپرلینکها ‌‌‌تکه‌های بعدی پازل را بچینید. همه کلاستر کانتنت‌ها شامل یک لینک به پیلار پیج هستند و پیلار پیج باید به طور طبیعی با لینک‌هایی به کلاستر کانتنت پراکنده شده باشد.

یکی از روش‌های اصلی الگوریتم گوگل، ارزیابی کیفیت محتوای صفحه از طریق لینک‌های سایت است –هم لینک‌های داخلی و هم لینک‌های خارجی (یا همان بک لینک). بنابراین آن فرآیند سحرآمیز در اینجا اتفاق می‌افتد.

بعد از اینکه محتوای خودتان را حسابرسی کردید و عناوین کلاستر خودتان را مشخص کردید، پیلار پیج‌تان را تثبیت کردید و همه لینک‌های داخلی را اجرا کردید، حالا وقت چیست؟ تمام شد؟ نه هنوز! کار اصلی حفظ کلاستر کانتنت‌تان هست.

حالا نوبت این هست که به طور منظم محتوای جدید اضافه کنید، اما هربار که محتوای جدیدی برای یکی از کلاسترهای‌تان منتشر می‌کنید، باید مطمئن شوید که لینک مناسب با آن و پیلار پیج کلاستر در سایت وجود داشته باشد. با این کار پیلار پیج خودتان را حفظ می‌کنید و محتوای وب‌سایت خودتان را تازه نگه می‌دارید.

آیا کلاستر کانتنت مناسب وب‌سایت من هست؟

اگر به طور منظم محتوا منتشر می‌کنید و یا محتوای گسترده‌ای در آرشیو دارید، پاسخ بله است. اجرای یک راهبرد کلاستر کانتنت یک ایده عالی برای کمک به اصلاح محتوای شما در حال حاضر و آینده است

منابع:

https://www.getsmartacre.com/pillar-content-strategy/

https://pepperlandmarketing.com/blog/picking-a-pillar-page-topic/

https://www.textbroker.de/pillar-conte

https://www.clariantcreative.com/guide-to-pillar-pages-and-topic-clusters

https://coschedule.com/blog/topic-clusters

https://www.plezi.co/en/everything-about-content-clusters-seo/

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *